«Fryktelig underholdende. Den boka Nick Hornby skulle ønske han hadde skrevet.» – Per Hustad, Radio Rock

Større enn Beatles

«Større enn Beatles» er den usensurerte historien om HAT – Steinkjers største band og beste teater. Omtalt som «Årets trønderske musikkbok» av anmelder Ole Jacob Hoel i Adresseavisen.
1.6.2022

KJØP BOKA I DAG!

Bestill på sveittinatt@gmail.com

Verdensstjerner i egen by, ukjente i resten av verden. Hvordan kunne et useriøst tulleband skape folkevandring og samle nesten 3000 publikummere på en lokal fjelltopp? «Større enn Beatles» har blitt en fascinerende og utrolig blanding av Trainspotting, Jackass og Spinal Tap på trøndersk – med Alex Rosén i en av hovedrollene. Bli med på innsiden av fenomenet HAT. En underholdende og velskrevet pageturner, som du trenger ingen forkunnskaper for å synes er fornøyelig. En oppveksthistorie for de som vokste opp på Steinkjer og Innherred på 80- og 90-tallet, og en musikalsk reise vi aldri har sett maken til.

Sagt om boka:

«Årets trønderske musikkbok er det Jo Kristian Kvernland som har skrevet [...] fascinerende, spesielt fordi det ikke bare er historien om Hat, men historien om de fleste band som har drømmer som aldri blir oppfylt, fordi den forteller også de kompliserte sidene rundt bandlivet og tilhørende romantisering av destruktive tendenser. Direkte rørende er det når boka avslutter med et smertelig tap og samholdet rundt det.» – Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Artig og steintullåt lesing.» – Ellen Marie Stølan, Trønder-Avisa

«Fryktelig underholdende. Den boka Nick Hornby skulle ønske han hadde skrevet.» – Per Hustad, Radio Rock

«Har aldri lest ei bok i hele mitt liv, men nå klarer jeg ikke å stoppe!» – Preben Dahl, artist

KJØP BOKA I DAG!

Bestill på sveittinatt@gmail.com

Sendes til alle adresser i Norge. 366,- per bok (666,- for to bøker). I tillegg tilkommer porto.

Få hele historien om klassikere som Sveitt i natt, Oppstopparnassi, Vi rusla hainn i hainn med vadera, Hi du sjett koss det sjer ut utti gangen og At itj foreldran grip in.

Siste nyheter

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer

PKOM skriver framtida med AI

Med kunstig intelligens (AI) som verktøy kan vi treffe enda bedre når vi hjelper kundene med å få historien deres synlig for de rette folka.
Les mer

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
Les mer