Rakel Westrum-Rein er ny partner i PKOM.

PKOM styrker seg på digital markedskommunikasjon

‍Rakel Westrum-Rein er det nye tilskuddet i PKOM-familien.
24.11.2022

Rakel begynner som seniorrådgiver og partner i kommunikasjonsselskapet 1. januar, og vil få kontorsted på InnoCamp Steinkjer.

Rakel er utdannet merkekommunikatør, med bachelorgrad i reklame og merkekommunikasjon fra Norges Kreative Fagskole i Trondheim og RMIT University i Melbourne, Australia. Hun har de siste tre årene jobbet som markedskonsulent i Trønder-Avisa, med ansvar for sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Daglig leder i PKOM, Turid Hatling Finne, ser fram til å få Rakel med på laget.

 – Vi er svært godt fornøyde med å få inn en person med Rakels erfaring og kompetanse. Rakel er spesialisert innenfor digital markedskommunikasjon, innholdsmarkedsføring og sosiale medier. Dette komplementerer den kompetansen vi har i dag og styrker den jobben vi allerede gjør for våre kunder, og gir oss kapasitet til å hjelpe flere, sier Hatling Finne.

Rakel gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer fra nyttår av, og ser fram til å ta et dypdykk i PKOMs spennende kundeportefølje.

– Jeg gleder meg spesielt til å utforske kommunikasjonsstrategiene til kundene og jobbe målrettet med å finne gode løsninger for dem, sier Rakel.

– Siden jeg først hørte om PKOM, så har jeg tenkt at dette er svært kompetente folk, i et selskap i vekst, med en sterk faglig tyngde. Etter det første møtet innså jeg også hvor fantastisk fin gjeng de er. Jeg ser virkelig fram til å bli en av dem.

Før hun begynte i Trønder-Avisa jobbet Rakel med markedsføring og mobilisering av HUNT4 og hun har før det undervist i medier og kommunikasjon på Steinkjer videregående skole i flere år.

PKOM AS ble etablert i 1996 og er et av Trøndelags ledende kommunikasjonsbyrå. Selskapet bistår om lag 60 bedrifter og offentlige virksomheter med intern og ekstern kommunikasjon, og har kontorer på InnoCamp Steinkjer og InnovArena Rørvik.

Siste nyheter

PKOM skriver framtida med AI

Med kunstig intelligens (AI) som verktøy kan vi treffe enda bedre når vi hjelper kundene med å få historien deres synlig for de rette folka.
Les mer

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
Les mer

PKOM åpner kontorene for unge talenter

PKOM har flyttet inn i det nye kontorfellesskapet Beddingen på Kolvereid, og er dermed til stede både på Rørvik, Steinkjer og Kolvereid. Her tilbyr vi unge næringslivstalenter fri kontorplass i en oppstartsfase.
Les mer