Jo Kristian Kvernland (f.v.), Rakel Westrum-Rein og Marthe Haugdal jobber ved PKOMs avdeling i Steinkjer.

Alle bedrifter har gode historier

Rakel, Marthe og Jo Kristian i PKOM hjelper deg med å fortelle dem.
4.1.2023

– Vi skriver tekster, kronikker og driver dine sosiale medier og nettsider. Vi hjelper deg kort fortalt med hvordan du skal presentere bedriften din for dem som er viktige for deg, sier Jo Kristian Kvernland, seniorrådgiver og partner i PKOM.

Han er opprinnelig beitstøing og selverklært distriktspatriot, og noe av det mest givende han gjør er å leke seg med tekster for PKOMs kunder, om det så er pressemeldinger, innhold til nettsider eller kronikker.

Forteller de gode historiene

Nå som også Marthe Haugdal og Rakel Westrum-Rein har blitt partnere i PKOM, er det de tre som drifter kommunikasjonsselskapets avdeling i Steinkjer.

– Vi tenker historier i alt vi gjør, og sammen med kundene forteller vi de historiene som løfter bedriften din dit du vil. Det skal være både lett og morsomt å være kunde hos PKOM, sier Marthe.

I likhet med Jo Kristian er også hun opprinnelig fra Steinkjer, nærmere bestemt fra Lysheim ved Leksdalsvatnet. Etter noen år i hovedstaden hjelper hun nå bedrifter i Trøndelag med blant annet omdømmebygging og bedre synlighet.

– Mediehåndtering, skriving og sosiale medier er noe av det vi gjør som jeg trives ekstra godt med, og som kundene ofte trenger hjelp til, fortelle Marthe, som har utdannelse innen journalistikk.

Lager annonser som treffer riktig folk

Inderøyningen Rakel har full kontroll på alt av digital markedskommunikasjon, innholdsmarkedsføring og sosiale medier.

– Kunden får mest for pengene hvis annonsen treffer riktig folk, enten det er på Google eller i sosiale medier. Så er det vår jobb å sørge for at kundene treffer blink, sier Rakel.

Du skal lete lenge for å finne noen som brenner mer for digital markedsføring og synlighet på nett enn nettopp Rakel.

– Jeg er nok mer enn gjennomsnittlig engasjert, ja. Men det er så artig å gå gjennom rapportene og se at kunden treffer ut til de riktige folkene med budskapet sitt, enten det er på Facebook, LinkedIn, Snapchat, Google eller avisannonser, sier Rakel.

Nært kundene

Rakel holder også kurs i digital kommunikasjon og sosiale medier.

– Det er viktig å lære hvordan man bør bruke sosiale medier og ikke minst hva du kan forvente dersom du bruker det på riktig måte, sier Rakel.

Daglig leder iPKOM, Turid Hatling Finne, er veldig fornøyd med at Steinkjer-kontoret nå teller tre medarbeidere.

– Rakel, Marthe og Jo Kristian er et faglig svært kompetent team. Ved at vi nå har godt med folk på begge våre avdelingskontorer, er PKOM nært, uansett hvor i Trøndelag det skjer, sier hun.

Rørvik og Steinkjer

De tre på steinkjerkontoret har lang erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen. Jo Kristian fra Stiklestad nasjonale kultursenter, NRK, fylkeskommunen, Trønder-Avisa og Ofag AS, mens Marthe tidligere har jobbet for Trønder-Avisa, VG, Institutt for energiteknikk og Norges Bondelag.

Rakel er spesialisert innenfor digital markedskommunikasjon, innholdsmarkedsføring og sosiale medier. Hun har tidligere vært markedskonsulent i Trønder-Avisa, jobbet med markedsføring og mobilisering av HUNT4 og undervist i Medier og kommunikasjon på Steinkjer videregående skole.

PKOM AS ble etablert i 1996 og er et av Trøndelags ledende kommunikasjonsbyrå. Selskapet hjelper bedrifter og offentlige virksomheter med intern og ekstern kommunikasjon, og har kontorer på InnoCamp Steinkjer og InnovArena Rørvik. PKOM består i dag av de fem seniorrådgiverne Turid Hatling Finne, Torkil Marsdal Hanssen, JoKristian Kvernland, Marthe Haugdal og Rakel Westrum-Rein.

Trenger du hjelp med kommunikasjon og markedsføring? Kontakt oss eller stikk gjerne innom for en prat og en kaffekopp!

 

Siste nyheter

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
Les mer

PKOM åpner kontorene for unge talenter

PKOM har flyttet inn i det nye kontorfellesskapet Beddingen på Kolvereid, og er dermed til stede både på Rørvik, Steinkjer og Kolvereid. Her tilbyr vi unge næringslivstalenter fri kontorplass i en oppstartsfase.
Les mer