Håvard Haugan og Jo Kristian Kvernland er to gutter som flyttet hjem til barndomsbygda Beitstad, og snudde noe negativt til noe positivt

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
1.6.2023

Med utgangspunkt i historien om to gutter som flyttet hjem til barndomsbygda, og snudde noe negativt til noe positivt, gir foredraget «Gjess, we can!» deg 45 minutter med latter og inspirasjon. En historie om omdømmebygging, merkevarebygging og samhold på bygda.

– Jo Kristian var i Risør på Frivillighetens dag og gjennomførte foredraget «Gjess, we can». Han fikk hele salen til å le, og han både inspirerte og gav oss nye ideer. Vi skal blant annet etablere en velkomstgruppe for nyinnflyttere til Risør, inspirert av foredraget til Jo Kristian, forteller Knut Jost Arntzen, frivilligkoordinator i Risør kommune.


Foredraget gir deg konkrete råd om hvordan du bygger opp merkevaren din, og hvordan du kan jobbe med omdømmet til stedet eller bedriften din. Jo Kristian Kvernland jobber til daglig som seniorrådgiver i kommunikasjonsselskapet PKOM AS, og driver med opplevelsesnæring sammen med sin kone Elin Sofie Lorvik i Vestigården AS.

I tillegg er Kvernland kulturentreprenør og gründer av blant annet Kortnebbgåsfestivalen og Kortnebbgåsas ve & vel sammen med Håvard Haugan. Kvernland og Haugan mottok Nord-Trøndelag fylkeskommunes frivillighetspris i 2012 for sin jobb med å skape aktivitet og bolyst i hjembygda Beitstad. Samme året ble de nominert til den nasjonale Frivillighetsprisen av TV2 og Frivillighet Norge.

Format: Ca. 45 minutters foredrag

Noe for deg? Ta kontakt med Jo Kristian Kvernland, jo.kristian@pkom.no eller ring 901 45 599

Siste nyheter

Næringslivsfrokost: Følk trøng følk – hvordan bygger du laget ditt?

Camerat, Grong Sparebank og PKOM inviterer til næringslivsfrokost torsdag 8. august i Steinkjer samfunnshus.
Les mer

Vil inspirere dugnadsheltene

PKOM, Camerat og Grong Sparebank ønsker å gjøre stas på dugnadsheltene og inviterer alle frivillige i lag og organisasjoner til inspirasjonskveld kvelden før åpningen av Steinkjermartnan.
Les mer

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer