Marthe Haugdal blir ny partner i PKOM

Ny partner i PKOM

Marthe Haugdal fra Steinkjer blir ny partner i kommunikasjonsselskapet PKOM.
30.6.2022

– Jeg ser fram til å bli en del av PKOM, og jeg gleder meg spesielt til å møte kundene og hjelpe dem til å nå målene sine, sier Marthe.

Hun kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver hos Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg hvor hun har jobbet siden 2015. Daglig leder i PKOM, Turid Hatling Finne, ser fram til å få Marthe med på laget.

 – Vi er svært godt fornøyde med å få inn en person med Marthes erfaring og kompetanse. Dette styrker den jobben vi allerede gjør for våre kunder, og gir oss kapasitet til å hjelpe flere, sier Hatling Finne.

Marthe er utdannet journalist, med bachelor i journalistikk fra Nord universitet. Odelsjenta fra Lysheim har tidligere jobbet for blant annet Trønder-Avisa, VG, Institutt for energiteknikk og Norges Bondelag. 

– Det blir artig å ta fatt på jobben sammen med PKOMs mange spennende kunder og samarbeidspartnere innen matproduksjon og sirkulærøkonomi – og samtidig bli en del av det innovative miljøet på InnoCamp Steinkjer. Jeg er vokst opp på gård, har jobbet mange år i Norges Bondelag og har et sterkt engasjement for bærekraftig landbruk og matproduksjon, forteller Marthe.

PKOM har levert kommunikasjonstjenester til offentlig og privat virksomhet siden 1996 og består i dag av de fire seniorrådgiverne Turid Hatling Finne, Torkil Marsdal Hanssen, Jo Kristian Kvernland og Arve Løberg. Hovedkontoret er på InnovArena på Rørvik, i tillegg har de kontor på InnoCamp Steinkjer. Marthe Haugdal kjøper seg inn som partner, blir ansatt i selskapet som seniorrådgiver og får kontorsted InnoCamp Steinkjer.

Siste nyheter

Alle bedrifter har gode historier

Rakel, Marthe og Jo Kristian i PKOM hjelper deg med å fortelle dem.
Les mer

PKOM styrker seg på digital markedskommunikasjon

‍Rakel Westrum-Rein er det nye tilskuddet i PKOM-familien. Hun begynner som seniorrådgiver og partner i kommunikasjonsselskapet 1. januar, og vil få kontorsted på InnoCamp Steinkjer.
Les mer

Marthe på plass i PKOM

Fra i dag er det de to som utgjør PKOMs kontor i tredje etasje på InnoCamp Steinkjer.
Les mer