Marthe Haugdal blir ny partner i PKOM

Ny partner i PKOM

Marthe Haugdal fra Steinkjer blir ny partner i kommunikasjonsselskapet PKOM.
30.6.2022

– Jeg ser fram til å bli en del av PKOM, og jeg gleder meg spesielt til å møte kundene og hjelpe dem til å nå målene sine, sier Marthe.

Hun kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver hos Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg hvor hun har jobbet siden 2015. Daglig leder i PKOM, Turid Hatling Finne, ser fram til å få Marthe med på laget.

 – Vi er svært godt fornøyde med å få inn en person med Marthes erfaring og kompetanse. Dette styrker den jobben vi allerede gjør for våre kunder, og gir oss kapasitet til å hjelpe flere, sier Hatling Finne.

Marthe er utdannet journalist, med bachelor i journalistikk fra Nord universitet. Odelsjenta fra Lysheim har tidligere jobbet for blant annet Trønder-Avisa, VG, Institutt for energiteknikk og Norges Bondelag. 

– Det blir artig å ta fatt på jobben sammen med PKOMs mange spennende kunder og samarbeidspartnere innen matproduksjon og sirkulærøkonomi – og samtidig bli en del av det innovative miljøet på InnoCamp Steinkjer. Jeg er vokst opp på gård, har jobbet mange år i Norges Bondelag og har et sterkt engasjement for bærekraftig landbruk og matproduksjon, forteller Marthe.

PKOM har levert kommunikasjonstjenester til offentlig og privat virksomhet siden 1996 og består i dag av de fire seniorrådgiverne Turid Hatling Finne, Torkil Marsdal Hanssen, Jo Kristian Kvernland og Arve Løberg. Hovedkontoret er på InnovArena på Rørvik, i tillegg har de kontor på InnoCamp Steinkjer. Marthe Haugdal kjøper seg inn som partner, blir ansatt i selskapet som seniorrådgiver og får kontorsted InnoCamp Steinkjer.

Siste nyheter

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer

PKOM skriver framtida med AI

Med kunstig intelligens (AI) som verktøy kan vi treffe enda bedre når vi hjelper kundene med å få historien deres synlig for de rette folka.
Les mer

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
Les mer