Turid Hatling Finne, Sander S. Bøe og Torkil Marsdal Hanssen trives på Beddingen. Foto: LYKT foto & film

PKOM åpner kontorene for unge talenter

PKOM har flyttet inn i det nye kontorfellesskapet Beddingen på Kolvereid, og er dermed til stede både på Rørvik, Steinkjer og Kolvereid. Her tilbyr vi unge næringslivstalenter fri kontorplass i en oppstartsfase.
4.4.2023

Bygget som tidligere har gått under navn som NTE-bygget og NTS-bygget har nå fått navnet Beddingen, og huser treningssenter i første etasje og kontorfellesskap med 17 kontorer, kantine og to møterom i andre etasje. Deriblant PKOMs nye kontorlokaler.

For PKOM er det et strategisk grep å få kontorlokaler på Beddingen. Miksen av bedrifter legger til rette for økt utviklingskraft, og ikke minst spennende nye treffpunkt. Her finner man etablerte selskap som kan gi unge talenter et godt nettverk og en god start i Nærøysund.

– Vi stiller våre kontorplasser til disposisjon for unge talenter som ønsker å skape arbeidsplasser eller positiv aktivitet. Her på Beddingen vil de finne gode og dyktige folk å teste ideene sine på, forteller daglig leder Turid Hatling Finne.

Dette er tanker daglig leder Sander Selnes Bøe liker å høre. Han forteller at Beddingen er et maritimt begrep for det båter står på når de bygges, vedlikeholdes eller repareres. I overført betydning betyr "på beddingen" under arbeid. 

– Tanken bak dette konseptet har hele veien vært å danne et sosialt fagmiljø som gjør det enda mer attraktivt for unge mennesker å komme tilbake til Kolvereid og Nærøysund, forteller Sander, og legger til at det er mange forskjellige bransjer lokalisert i de nye kontorlokalene. 

– Vi har selskaper fra maritim bransje, kommunikasjon, regnskap og eiendomsselskap samlet under samme tak, og har plass til flere, avslutter Sander S. Bøe.

Siste nyheter

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer

PKOM skriver framtida med AI

Med kunstig intelligens (AI) som verktøy kan vi treffe enda bedre når vi hjelper kundene med å få historien deres synlig for de rette folka.
Les mer

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
Les mer