Geir Vidar Nubdal i LYKT Foto og Film

PKOM og LYKT styrker den strategiske verktøykassa

Kommunikasjonsbyrået PKOM og foto- og filmselskapet LYKT i Trondheim inngår et strategisk samarbeid. Geir Vidar Nubdal samlokaliseres med PKOM på InnovArena.
12.6.2020
PKOMs daglig leder Turid Hatling Finne, er svært fornøyd med å få LYKT med på laget.

Samarbeidsavtalen forsterker det kreative teamet på InnovArena. Sammen tilbyr PKOM og LYKT en etterspurt kompetanse innen strategisk og visuell kommunikasjon til fremoverlente næringsaktører både i og utenfor Trøndelag.

– Vi gjør dette fordi stadig flere kunder har behov levende bilder og gode foto, sier daglig leder i PKOM AS, Turid Hatling Finne.

Etterspurt kompetanse i en vekstregion
LYKT har i flere år jobbet med kunder regionalt, nasjonalt og internasjonalt, og de har allerede levert foto- og filmtjenester for PKOM til kunder som MOEN, InnovArena og Ecopro de siste månedene.

– Vi ekspanderer vår virksomhet gjennom å ha kontor både i Trondheim og Rørvik. Vi ser et stort potensial på Namdalskysten hvor det stadig skjer noe nytt. Sammen med PKOM bygger vi muskler, og styrker våre kunders markedsføring, sier Geir Vidar Nubdal i LYKT.

Flytter hjem til Nærøysund
Nå tar han med seg kone og to barn og flytter hjem til heimbygda Kreklingan i Nærøysund. Geir Vidar Nubdal bidrar i så måte sterkt til +1000-visjonen med flere nærøysundværinger og en kreativ kompetanse som vil skape synergier for både PKOM og regionens næringsliv.

– Det er viktig å styrke kommunikasjonsbyrået PKOM og i denne omgang får vi til det gjennom et strategisk samarbeid og samlokalisering. Vi jobber med flere modeller for å styrke selskapet videre, sier styreleder Arve Løberg.

Siste nyheter

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
Les mer

PKOM åpner kontorene for unge talenter

PKOM har flyttet inn i det nye kontorfellesskapet Beddingen på Kolvereid, og er dermed til stede både på Rørvik, Steinkjer og Kolvereid. Her tilbyr vi unge næringslivstalenter fri kontorplass i en oppstartsfase.
Les mer