Arve Løberg og Jo Kristian Kvernland i PKOM har flyttet inn på InnoCamp Steinkjer. Foto: Camerat.

PKOM styrker seg

Jo Kristian Kvernland blir ny partner i kommunikasjonsselskapet PKOM, samtidig som selskapet øker sin tilstedeværelse på Innherred og har blitt en del av det spennende miljøet på InnoCamp Steinkjer.
21.10.2020

Jo Kristian Kvernland melder overgang fra Olav den helliges hær til bondehæren, når han nå slutter som kommunikasjonssjef ved Stiklestad nasjonale kultursenter og blir kontorist på Steinkjer.

– Det har vært tre spennende og utfordrende år ved Stiklestad, og jeg vil savne det gode kollegiet der. Samtidig gleder jeg meg til å bli en del av det innovative «steinkjermiljøet» igjen, forteller Jo Kristian, som nå gjenforenes med sin tidligere sjef i Trønder-Avisa, Arve Løberg, som i dag er partner og styreleder i PKOM.

Ønsker å jobbe med kunder han kan bli glad i

– Fra Arve fikk nyss om at jeg var interessert i nye utfordringer, til vi ble enig om at dette var det riktige for begge parter gikk det veldig fort, noe jeg er veldig glad for. PKOM er et meget spennende selskap i vekst, sier Jo Kristian som gleder seg til å være med på å utvikle selskapet videre sammen med både nye og gamle kunder.

– Jeg ønsker å jobbe med kunder jeg kan bli glad i, og som har et samfunnsengasjement jeg kan kjenne meg igjen i. Det er blant annet en positiv giv og mye spennende på gang på Steinkjer, med det nye kulturkvartalet, O2-bygget og InnoCamp som drivkrefter. Dette ønsker jeg å ta del i, sier Jo Kristian.

PKOM jobber i dag primært med aktører innen matproduksjon og sirkulærøkonomi, og står spesielt sterkt innen havbruk. Daglig leder Turid Hatling Finne ser fram til å få Jo Kristian med på laget.

– For oss i PKOM er det viktig å bidra positivt til samfunnsutviklingen i distriktene. Det gjør vi gjennom god strategisk rådgivning for våre kunder. Med Jo Kristian får vi inn ny kompetanse og et stort engasjement for lokalmiljøet, som vil være med på å styrke vår posisjon på Innherred og arbeidet med å etablere oss som et kommunikasjonsbyrå for hele Trøndelag, forteller Turid.

Bred erfaring

Jo Kristian har 15 års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen og har tidligere jobbet i NRK, fylkeskommunen, Trønder-Avisa og var med på å starte kommunikasjonsselskapet Ofag AS i 2015.

– Perioden med Ofag var ei fryktelig artig tid, og jeg har savnet å jobbe kreativt sammen med spennende kunder, forteller Jo Kristian, som også har hatt mange frivillige verv både som lokalpolitiker og for arrangementer som NM på ski, UKA, Steinkjerfestivalen, Steinkjermartnan og ikke minst Kortnebbgåsfestivalen på Beitstad. En festival han var med å stifte sammen med Håvard Haugan i sin tid.

PKOM har levert kommunikasjonstjenester til offentlig og privat virksomhet siden 1996. Selskapet har i dag tre eiere, Turid Hatling Finne, Torkil Marsdal Hanssen og Arve Løberg. Hovedkontoret er i InnovArena på Rørvik, i tillegg etablerer de seg fra 1. januar på InnoCamp på Steinkjer. Jo Kristian Kvernland kjøper seg inn som partner, blir ansatt i selskapet som seniorrådgiver og får kontorsted InnoCamp Steinkjer sammen med Arve Løberg. De deler kontor med Kari Anne Kvarving i Kvarving Kommunikasjon og Otto Ulseth i Avantas Aktiv.

– Vi ser på det som en styrke å få knyttet miljøet på InnovArena tettere opp mot miljøet på InnoCamp Steinkjer. Her kan det skapes mange spennende synergier mellom blå og grønn sektor, sier Turid.

Siste nyheter

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
Les mer

PKOM åpner kontorene for unge talenter

PKOM har flyttet inn i det nye kontorfellesskapet Beddingen på Kolvereid, og er dermed til stede både på Rørvik, Steinkjer og Kolvereid. Her tilbyr vi unge næringslivstalenter fri kontorplass i en oppstartsfase.
Les mer