- Dette er et stort steg inn i fremtiden for kommunikasjonsanalyse, sier Rakel Westrum-Rein, partner i PKOM.

PKOM skriver framtida med AI

Med kunstig intelligens (AI) som verktøy kan vi treffe enda bedre når vi hjelper kundene med å få historien deres synlig for de rette folka.
19.6.2023

Gjennom samarbeid med det AI-baserte selskapet Fyr i Trondheim, tilbyr vi nå algoritmebaserte analyser og AI-teknologi, og optimaliserer kommunikasjonen til kundene våre på alle digitale flater.

– Dette er et stort steg inn i fremtiden for kommunikasjonsanalyse. Nå kan vi analysekommunikasjonen på alle plattformer på en unik måte, og de som tar i bruk dette nå vil få god nytte av det. De andre vil forstå det om noen år, sier Rakel Westrum-Rein, partner i PKOM.

Daglig leder Turid Finne, gleder seg over at samarbeidet med Fyr er etablert.

– Å kunne faget, forstå verktøyet og til enhver tid analysere og anbefale gjennom bruk av ny og fremtidsrettet teknologi gjør oss i bedre stand til å hjelpe våre kunder til å bli mer effektive og konkurransedyktige.

– Med dette verktøyet kan vi kvalitetssikre arbeidet vi gjør og dokumentert få levert det beste for kunden. Fyr tar utgangspunkt i data vi allerede har tilgang til, men knytter dette sammen på en helt spesiell måte, som gjør at vi får en unik innsikt i kundens digitale synlighet. Dette er teknologi vi bare må bli med på, understreker Turid.


AI-verktøyet fra Fyr analyserer dette:

  • Synligheten til bedriften din: Hvordan synlig er du og når er du mest synlig?
  • Anbefalinger for hva du kan gjøre mer av og hva du bør gjøre mindre av for å oppnå enda bedre resultat.
  • Overvåking av konkurrerende virksomheter: Identifisering av suksessfaktorer og innsikt i når og hvorfor det fungerer for dem.
  • Optimalisering av nettside og sosiale medier: Analyse og optimalisering av nettsidens søkemotoroptimalinsering (SEO) og innlegg i sosiale medier.

Høres dette interessant ut? Send en e-post til post@pkom.no, så skal vi hjelpe deg med bedre, dokumenterbar kommunikasjon.

Siste nyheter

Høringssvar NOU Helhetlig forvaltning av akvakultur for bærekraftig verdiskaping

Her kan dere lese vårt høringssvar sendt til Nærings- og fiskeridepartementet.
Les mer

Hvordan lykkes med omdømmebygging?

Gjess, we can! Et godt omdømme er gull verdt. Så hvordan får du, og beholder, gode relasjoner til omverdenen?
Les mer

PKOM åpner kontorene for unge talenter

PKOM har flyttet inn i det nye kontorfellesskapet Beddingen på Kolvereid, og er dermed til stede både på Rørvik, Steinkjer og Kolvereid. Her tilbyr vi unge næringslivstalenter fri kontorplass i en oppstartsfase.
Les mer